Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

maminka.hanka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 340
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

maminka.hanka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

druhý týden a váha stoupá :/

12. 01. 2015

Tak dnešním dnem jsou to dva týdny co se snažím dát dolů nějaké to kilíčko a váha stávkuje... začala jsem na 74kg a nyní mám 74.3 :( Já to nevzdávám, jedu dál a budu věřit že se pohne. Tyto stránky mi už několikrát hodně pomohli v boji s tukem, pomohou i teď, jen potřebuju trochu popostrčit tu želvičku kupředu :/ 
Myslíte že by mi pomohlo udělat si na rozhýbání metabolismu tuv. prasečí den? Že bych se jeden den prostě ládovala vším možným a další den zase najela na zelené semaforky? Když jsem dřív držela sacharidové vlny, každý týden tam prasečí den byl a je fakt že váha šla dolů, ale to bylo o něčem jiném, teď chci zhubnout trvale :)
Se začátkem současné snahy o hubnutí jsem také začala víc pít vodu, dřív jsem pila tak 0,5l za den, teď se snažím vypít 2l denně, ale nemyslím si že bych se kvůli tomu měla zavodňovat druhý týden hubnutí... to už bych se asi spíš měla odvodňovat ne? Prosím o trochu povzbuzení, po dnešním vážení jsem taková přešlá :(
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 01. 2015 13:52
Hanko, myslím, že to na začátku cyklu je normální. Jestli měníš jídelníček, piješ vodu víc, třeba i cvičíš, je to pro metabolismus šok a navíc 0,3 kg se může měnit i po pár minutách či hodinách (i váhy mají své chyby). Já bych asi teď prasečí den nedávala - to mi přijde vhodné, když už váha stojí moc dlouho a dala bych jen den volnější, ne úplně pátý přes devátý... To je můj názor. Důležitý ale hlavně je, a v tom bych tě chtěla moc podpořit, věřit tomu a dát čas, až si tělo zvykne a nastartuje želvičku tím správným směrem. Věřím tomu. Já jsem teď v prvním týdnem cyklu a počítám s výkyvy. Drž se.
12. 01. 2015 13:49
Tak semaforky se zelenají od začátku, plánuji si jídla dopředu kvůli nákupům :) Jinak MS mám hodně nepravidelnou, tak ani netuším kdy má přijít, třeba je to tím.. Cvičit jsem nezačala, spíš přestala v prosinci, protože mi ty moje tři děti pořád dokola marodí a buď stíham cvíčo, nebo sprchu :)
12. 01. 2015 13:14
Ahoj ,zeptám se cvičíš?Nebo jsi začala v poslední době cvičit?Pokud ano,dá se předpokládat,že může jít váha trochu nahoru,svaly jsou těžší přece než tuk.Také hormony nadělají docela paseku,dokážou mi přidat během týdne i tři kila navrch.Hlavně nic nevzdávej a vytrvej :)
12. 01. 2015 12:32
Určitě vytrvej, ať se semaforky zelenají, ono to přijde. Prasečí dny mám za sebou, další den pro mě bylo hodně těžké vracet se zpátky ke správné stravě, takže si dávám třeba sobotu volnější, ale rozhodně ne prasečí. A spoustě z nás s váhou mává i menzes, někomu týden před, někomu ten konkrétní týden. Všechno vysleduješ, vychytáš, hlavně trpělivost. Držím palce:)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři